Julekalenderen er slut

Hvor mange linoleumskollektioner har Forbo?
Hvor mange linoleumskollektioner har Forbo?

Klik på billedet og tæl...

Klik på billedet og tæl...

Dagens præmie


Vi byder på outdoor udstyr til fiske-/vandre-/shelterturen; En Stanley termokande i robust design, to sammenfoldelige siddeunderlag fra Fjällräven og to x dejlig kaffe to go.

Vi trækker en ekstra præmie her denne søndag, som er 2x biografbilletter med guf. Selvom biograferne er midlertidigt lukkede mange steder... så bliver det godt igen.Ups, noget er forkert. Fejlene er markeret med rødt.

Lågen er lukket

Rigtigt svar: 11


Konkurrencevilkår

- Vinderen vil blive trukket tilfældigt baseret på indsendte svar.
- Vinderne vil blive kontaktet via email. Husk at oplyse dit fulde navn, og email.
- Hvis de påkrævede oplysninger er registreret forkert, vil præmien gå tilbage i en ny lodtrækning.
- Deltagelse i konkurrencen er gratis og der er ingen købsforpligtelser.
- Deltagelse i konkurrencen er tilladt for enhver der har en gyldig email og er 16 år eller ældre på tidspunktet for registreringen.
- Deltageren accepterer at den registrerede email adresse vil blive gemt og kan behandles og anvendes i forbindelse med information om konkurrence-indehaverens produkter og tjenester på et senere tidspunkt.
- Vi behandler alle data fortroligt iht GDPR-lovgivningen. Læs mere om hvordan; persondatapolitik ovenfor - (https://www.forbo.com/flooring/da-dk/terms/persondatapolitik/ptqcuq)

Vilkår

Når vi har modtaget din tilmelding til fremover at modtage vores nyhedsbreve, sender vi dig i begyndelsen af det nye år en mail med et link til at aktivere din tilmelding.