Julekalenderen er slut

Hvad er Aquajet?
Hvad er Aquajet?

Få et hint ved at klikke på billedet.

Få et hint ved at klikke på billedet.

Dagens præmie


Du ser rigtigt! - I dag sætter vi et par varme & behagelige filt hjemmesko Fra Glerup på højkant. De er lavet af 100% naturlig uld.
Fordi det er weekend udlodder vi en ekstra præmie: 2x bifbilletter med guf.... vi ved godt det virker komisk, nu hvor biograferne er lukkede mange steder. Men husk.... Det bliver godt igen.

Ups, noget er forkert. Fejlene er markeret med rødt.

Lågen er lukket

Rigtigt svar: En teknologi hvor vi skærer detaljerede designs med en vandstråle


Konkurrencevilkår

- Vinderen vil blive trukket tilfældigt baseret på indsendte svar.
- Vinderne vil blive kontaktet via email. Husk at oplyse dit fulde navn, og email.
- Hvis de påkrævede oplysninger er registreret forkert, vil præmien gå tilbage i en ny lodtrækning.
- Deltagelse i konkurrencen er gratis og der er ingen købsforpligtelser.
- Deltagelse i konkurrencen er tilladt for enhver der har en gyldig email og er 16 år eller ældre på tidspunktet for registreringen.
- Deltageren accepterer at den registrerede email adresse vil blive gemt og kan behandles og anvendes i forbindelse med information om konkurrence-indehaverens produkter og tjenester på et senere tidspunkt.
- Vi behandler alle data fortroligt iht GDPR-lovgivningen. Læs mere om hvordan; persondatapolitik ovenfor - (https://www.forbo.com/flooring/da-dk/terms/persondatapolitik/ptqcuq)

Vilkår

Når vi har modtaget din tilmelding til fremover at modtage vores nyhedsbreve, sender vi dig i begyndelsen af det nye år en mail med et link til at aktivere din tilmelding.